Gastouder kinderopvang

Gastouder kinderopvang Mar d’r Liefjes
Mar d’r Liefjes is een gastouder kinderopvang in de wijk Panoven in IJsselstein. Hier is een gezellige ruimte ingericht voor het jonge kind waar het zich met plezier mag ontwikkelen onder toezicht van gediplomeerde leiding tot de kleuterperiode aanbreekt. Er worden per dag maximaal 5 kindjes opgevangen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar.

Voor wie is gastouderopvang?

Voor ouders en kinderen met de wens het kind naast een huiselijke omgeving ook de uitdaging te bieden van o.a. muziek, spel en knutselactiviteiten.

gastouderopvang-mardrliefjesOuders die professionele kinderopvang zoeken kunnen uitstekend terecht bij Mar d’r Liefjes. Gastouder Marianne de Wit heeft vanaf 2004 gewerkt bij verschillende kinderdagverblijven en sinds 2013 is zij begonnen met haar eigen gastouderopvang. Gastouderopvang heeft vele voordelen, zo hoeft u bijvoorbeeld geen opvanguren te betalen tijdens vakanties of als u zelf met verlof bent en geen opvang nodig heeft voor uw kind. Tevens is het mogelijk om uw kind eerder te brengen dan bij een regulier kinderdagverblijf in IJsselstein. En eventueel zelfs later op te halen natuurlijk!

De voordelen op een rijtje:

  • Geen massale opvang in grote groepen, maar kleinschalige kinderopvang in huiselijke sfeer
  • Meer persoonlijke aandacht voor de kinderen en toch leren spelen met andere kinderen
  • Er wordt gewerkt met het VVE programma KIKI
  • U betaalt alleen de opvanguren die uw kind nodig heeft
  • Duidelijk ritme van de dag
  • Open en eerlijk contact met u en uw kind
  • Er is een vast vertrouwd gezicht wat rust voor uw kind geeft
  • De kinderen komen vaste (volledige) dagen in de week voor rust en regelmaat in de groep

Openingstijden

Geopend op maandag, dinsdag, en donderdag 07:30 en 18:00 uur. Voor de rust van groep hanteer ik een breng tijd tot 09:00 uur en halen kan vanaf 17:00 uur. Als ik zelf met vakantie ga, zal ik dat ruim van te voren aangeven en in overleg met u een andere tijdelijke gastouder proberen te regelen.