Waar?

Gastouderopvang in IJsselstein
Mar d’r Liefjes Gastouderopvang bevindt zich in de wijk Panoven in IJsselstein. Dit is een kindvriendelijke wijk waar weinig verkeer passeert. Op steenworpafstand is er een groenvoorziening met speelweide aanwezig en in de directe omgeving bevinden zich voldoende parkeerplaatsen.

woonkamerHuiskamer

De huiselijke sfeer is binnen goed te proeven. De huiskamer is rookvrij en veilig ingericht voor de kinderen. Ik heb praktische meubels zoals kinderstoeltjes, een opberghoek voor klein speelgoed en een hoge box met speelruimte onderin. Ook staat er een mooie hoekbank waar de kinderen even lekker op kunnen zitten om bijvoorbeeld een boekje te lezen of even uit te rusten.

slaapkamerSlaapkamers

Er zijn twee slaapkamers die speciaal zijn ingericht voor de kinderen die overdag nog slapen. Deze zijn zeker knus ingericht, maar ook rustgevend zodat de broodnodige slaap te pakken is. In beide slaapkamers staan professionele kinderbedjes, met een babyfoon en camera, zodat de kinderen vanuit de woonkamer of tuin continue in de gaten gehouden kunnen worden.

tuinTuin

Er is een mooie grote tuin met trampoline, een grasveldje en een plaatsje waar ze kunnen fietsen en rennen. Ook zijn er veel mogelijkheden om schaduwruimte’s te creëren.

speelgoedSpeelgoed

Voor wat betreft speelgoed is er voor ieder wat wils. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het spelen met poppen of auto’s, grote bouwwerken maken van blokken, maar ook (educatief) lezen en knutselen behoren tot de mogelijkheden.